Ingatlanok 2018-04-10T13:06:34+00:00

Amennyiben eladná ingatlanát, vagy vásárolna, de még nem találta meg a megfelelő ingatlanközvetítőt, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a szakmai irányításom alatt álló Pont Jó Ingatlan Zrt-t, melynek jogi együttműködő partnere vagyok. A szakértő jogi támogatás biztosítja, hogy a Pont Jó Ingatlan Zrt-nél nem kell tartania jogi visszaélésektől, szabálytalan pénzátvételektől, tényleges közvetítés nélkül kiszámlázott jutalékoktól.

Pont Jó Ingatlan Zrt.

A Pont Jó Ingatlan Zrt. ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújt az eladás, vásárlás vagy bérbeadás különböző szakaszaiban, lakó, ipari vagy kereskedelmi használatra elsősorban Budapesten és környékén.

Köszönhetően az ingatlanpiaci helyzet és a különböző területek alapos ismeretének és az Otthontérkép Csoport – mint stratégiai együttműködő partner- országos szinten egyedülálló, piacvezető szerepének és tapasztalatainak, az ingatlanközvetítő ügynökség teljeskörű szolgáltatást, megbízható és gyakorlott szakértő teamet biztosít minden kedves ügyfelének.

Gondosan kiválasztott ingatlan jogászaink kiemelkedő szakmai tudása, alapossága biztos kezet nyújt eladónak és vásárlónak egyaránt az adásvételi szerződés bonyolult jogi procedúrájában. Ügyvédeink teljes körű jogi tájékoztatást biztosítanak ügyfeleinknek.